DUIKVAARDIGHEDEN WEER EENS OPFRISSEN?

OPFRISCURSUS

Heb je al meer dan 6 maanden niet gedoken en/of wil je de duikvaardigheden nog wat beter onder de knie krijgen? Volg dan onze opfriscursus om alle onderwatervaardigheden en je kennis over duiken te herhalen.

Duikkennis opfrissen

Samen met onze duikprofessionals neem je de theorie door die je in de Open Water Duiker cursus hebt geleerd. Daarnaast nemen we je mee in de nieuwste ontwikkelingen binnen de duiksport en brengen je hiervan op de hoogte. Op deze manier frissen we jouw duikkennis op.

Duikapparatuur leren kennen

De duikwereld verandert continu. Daarom is een opfriscursus een geweldige kans om, onder begeleiding van een duikprofessional, nieuwe apparatuur of technieken te leren. Zo ben je weer goed voorbereid. Dit geeft meer zelfvertrouwen, waardoor je ontspannen kunt duiken.

Duikvaardigheden herhalen

Tijdens de opfriscursus krijg je de gelegenheid om verschillende duikvaardigheden en eventuele aangepaste technieken te oefenen. Wij helpen je met het opfrissen van het geheugen en de motorische coördinatie. Tot slot krijg je de mogelijkheid om de zelf-hulp-vaardigheden te oefenen. Dit alles gebeurt onder begeleiding van een duikprofessional.

Kosten opfriscursus

  • Starten vanaf € 105,00 (incl. gebruik duikuitrusting)
  • Optionele buitenduik € 45,00 extra
Go Dive Proefduik Woerden
Wil jij jouw duikvaardigheden en -kennis opfrissen?