Bootduiken op de Vinkeveense Plassen

Wist je dat je in Utrecht fantastisch kunt bootduiken in het heldere water van de Vinkeveense plassen? Hier liggen verschillende eilanden waar je onder water allerlei prachtige ontdekkingen kunt doen. Bij Go Dive Woerden kun je in de zomer vrijwel ieder weekend bootduiken in de Vinkeveense plassen.

Ochtend- en/of middagduiken

Hoewel de meeste duikers kiezen voor een hele dag bootduiken, kun je er ook voor kiezen enkel een ochtend of middag duik te maken. We verdelen de duiken over de ochtenden en middagen. Het ochtendduiken is van 09:00 tot 12:00 en de middagduiken vinden plaats van 13:00 tot 16:00.

We verzamelen op de afgesproken tijd aan de kade bij jachthaven ‘De Wilgenhoek’ in Vinkeveen en vertrekken vanaf hier naar de Vinkeveense plassen. Op de jachthaven zijn een toilet, kleedkamers en douche aanwezig.

Tijdens de bootvaart hebben we toegang tot 12 verschillende zandeilanden, waardoor er genoeg keuze is om steeds een andere duikstek te ontdekken. In totaal is er op de boot plaats voor 20 duikers met volledige uitrusting.

Wat kost bootduiken?

Per bootduik betaal je € 12,50. Voor de 2e duik betaal je € 10,00. We gaan er hierbij vanuit dat je jouw eigen duikuitrusting meeneemt. Heb je geen eigen duikuitrusting? Geen probleem! In overleg kun je bij ons al het nodige duikmateriaal huren. Neem hiervoor tijdig contact met ons op!

Huurprijzen:

Duikuitrusting: € 45,-
Extra tank: € 7,50

Go Dive Woerden bootduiken

BBQ’en tussen of na je duik

Duiken kost natuurlijk veel energie. Daarom is het voor groepen vanaf 10 personen mogelijk om tussen het duiken door of na de activiteit een minibarbecue op een eiland of uitgebreide barbecue op de duikschool te reserveren. Vraag tijdens het reserveren naar de mogelijkheden.

  • Minibarbecue op een eiland (€ 15,- per persoon)
  • Uitgebreide barbecue op de duikschool (€ 25,- per persoon)

Let op:

Op de eilanden zijn geen horecagelegenheden aanwezig waardoor je zelf een lunch mee dient te nemen. Je kunt ook gebruik maken van ons aanbod door een minibarbecue te reserveren.

Go Dive Bootduiken Woerden icone
Bootduiken op de Vinkeveense Plassen?

Andere header foto!!!