Proefduik bij Go Dive Woerden

Wil je ervaren hoe het is om onderwater te kunnen ademen of te zwemmen tussen de vissen? Maak dan een proefduik bij Go Dive Woerden! Tijdens de proefduik leren wij je alles wat je nodig hebt om voor het eerst de (w)onderwaterwereld te verkennen.  Proefduiken zijn perfect voor beginners en mensen die geïnteresseerd zijn in duiken. Maar, wees gewaarschuwd: duiken is leuk! De kans is dus groot dat je daarna door wilt gaan voor de cursus…

Leren duiken bij Go Dive Woerden

We hebben allemaal wel een beeld bij duiken: een duiker in een strak pak, met een duikbril en duikfles op, die tussen de vissen zwemt alsof hij er thuishoort. Maar, om onderwater adem te halen hebben we een uitrusting nodig. Dit ziet er op het eerste gezicht misschien ingewikkeld uit, maar dat is het niet! Duiken is een sport voor jong en oud en een proefduik is de perfecte manier voor onervaren duikers om geleidelijk aan kennis te maken met de duikuitrusting en technieken. Uit ervaring blijkt dat duiken nooit saai wordt: ook met jaren ervaring blijven mensen op ontdekking gaan in de onderwaterwereld. Naast het avontuur van nieuwe plekken ontdekken en nieuwe mensen leren kennen is duiken namelijk ook een fantastische manier om te ontspannen.

Wat houdt de proefduik in?

Een proefduik kan een beetje spannend zijn, maar als je eenmaal bezig bent merk je hoe leuk en makkelijk duiken eigenlijk is. De proefduik vindt plaats in onze eigen verwarmde duikvijver in Harmelen en is natuurlijk altijd onder professionele begeleiding. We starten met een uitleg over het duikmateriaal en de belangrijkste trucjes die je nodig hebt om veilig en met vertrouwen het water in te gaan. Vervolgens trek je jouw zorgvuldig uitgekozen, altijd charmante duikuitrusting aan en ga je het water in. Je eerste duik vergeet je nooit meer! Wij kijken er naar uit om deze ervaring voor jou onvergetelijk te maken.

Wat leer ik tijdens een proefduik?

Een proefduik is vooral bedoeld om kennis te maken met onderwater ademen en te duiken in een duikvijver vol prachtige vissen. We leren je handige trucjes die van pas komen tijdens het duiken. Onze PADI-professionals leren je omgaan met de duikuitrusting, waardoor je al snel zelfstandig door het water kan zwemmen. Ben je direct als een vis in het water? Dan leren we je vast wat basisvaardigheden die je kunt gebruiken tijdens de duikcursus. Altijd handig!

Kinder- en bedrijfsfeestjes

Wist je dat een proefduik ook heel erg leuk is als familie- of vriendenuitje (max. 6 personen)? Je leert elkaar op een hele nieuwe manier kennen! Vergeet ook vooral die vriend niet mee te nemen die nooit stopt met praten, onderwater is hij heerlijk stil… Op zoek naar een uniek en avontuurlijk kinderfeestje? Een proefduik is een leuke manier om kinderen vanaf 10 jaar kennis te laten maken met de duiksport. Laat jouw kinderen ook kennis maken met duiken!

Wat heb je nodig?

Tijdens een proefduikles bij Go Dive wordt alles voor je geregeld. Zo hoef je geen eigen duikuitrusting mee te nemen, maar kun je gebruik maken van onze duikuitrusting. De uitrusting bestaat uit een masker, snorkel, natpak, trimvest waaraan de duikfles is bevestigd, ademautomaat die lucht levert, vinnen en instrumenten waarmee je de diepte en de luchtvoorraad controleert.

Wat kost een proefduik?

Voor € 45,00 per persoon ontdek jij de onderwaterwereld op een hele nieuwe manier. Bij deze kosten zijn materiaal, professionele begeleiding en een heerlijk kopje koffie of thee inbegrepen. Het enige wat je zelf mee hoeft te nemen is goede zin, zwemkleding en een handdoek.

Go Dive Proefduik Woerden

Plan direct een proefduik in en ervaar de (w)onderwaterwereld van dichtbij!