Skip to main content
06-547 44 340 | info@godivewoerden.nl     
Meer informatie?

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Proefduik bij Go Dive Woerden

Heb je je weleens afgevraagd hoe het is om onder water adem te halen, maar wil je niet meteen je duikbrevet halen? Go Dive Woerden maakt dit mogelijk dankzij een introductieduik in Harmelen! Tijdens de proefduik leer je hoe je een duikuitrusting moet gebruiken en krijg je een korte en makkelijke introductie van wat je nodig hebt om de (w)onderwaterwereld te verkennen.

Wat houdt de proefduik in?

Voor het eerst onder water ademhalen is een unieke ervaring. Je moet er dan wel even aan wennen – we zijn hier als mens natuurlijk niet voor geschapen – toch zal je na een paar minuten van stille verbazing in de gaten hebben hoe makkelijk én leuk duiken eigenlijk is. De grootste uitdaging voor instructeurs bij het Discover Scuba Diving-programma (proefduik) is dan ook niet de deelnemers IN het water krijgen, maar ze er na afloop weer UIT krijgen. De introductieduik vindt plaats in onze eigen verwarmde duikvijver in Harmelen en is altijd geheel onder begeleiding. Tevens leuk als familie-uitje, bedrijfsuitje, vriendenuitje, kinderfeestje of schoolreisje. Het aantal personen maakt niet uit. Ieder half uur gaan er 6 personen het water in, waarna de volgende aan de beurt zijn. Let wel: je moet minimaal 10 jaar oud zijn.

Met de introductieduik leer je de nodige basics van een PADI-professional. Hierbij zal je:

  • Leren hoe het voelt om een duikuitrusting aan te hebben en hoe makkelijk het is om je onderwater voort te bewegen wanneer je deze uitrusting draagt
  • Ervaren hoe het is om onder water adem te halen en of je dat prettig vindt
  • Een aantal basisvaardigheden en veiligheidsregels leren die je ook gebruikt voor de volledige duikcursus indien je de volgende stap zet

Wat heb je nodig?

De duikuitrusting voor de proefduik is inbegrepen bij het tarief van € 30,00 per persoon. Deze uitrusting bestaat uit een masker, een snorkel, vinnen, een natpak, een trimvest waaraan de duikfles is bevestigd, een ademautomaat die lucht levert en instrumenten waarmee je de diepte en de luchtvoorraad controleert. In het bedrag is eveneens een heerlijk kopje koffie inbegrepen. Zo hoef je dus alleen maar je bereidwilligheid en onverdeelde aandacht mee te nemen!

Kinder- en bedrijfsfeestjes

Ook voor kinderfeestjes is een proefduik bij Go Dive Woerden uitermate geschikt. Kinderen maken op deze wijze al op vroege leeftijd kennis met de duiksport. Het is mogelijk om een proefduik te maken vanaf 10 jaar. Een proefduik is bovendien leuk op welke leeftijd dan ook. Vandaar dat je eveneens van harte welkom bent bij Go Dive Woerden om tijdens een bedrijfsfeestje een duik te maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor personeels- en kinderfeestjes.

Vraag een introductieduik aan bij Go Dive Woerden door te bellen naar 06-54744340. Voor meer informatie kan je een e-mail sturen naar info@godivewoerden.nl. We vertellen je met genoegen meer over de Discover Scuba Diving.

ADRES

Groenendaal 2
3481 CT, Harmelen

OPENINGSTIJDEN

Ma t/m do: gesloten
Vr t/m zo: 09:00 u– 23:00u

CONTACT

06-54744340
info@godivewoerden.nl