Leer alle fijne kneepjes van de duiksport

Duikcursussen

Wil je een duikcursus volgen in de regio Utrecht? Start dan met duiklessen bij Go Dive Woerden! Tijdens onze cursussen leer je de duikvaardigheden beheersen en maak je kennis met de benodigde duikapparatuur. Onze gecertificeerde duikinstructeurs, die zelf ook enthousiaste duikers zijn, leren je alle fijne kneepjes van het vak. Met hun kennis en ervaring wordt het een leerzame, maar vooral erg leuke en gezellige ervaring. Na afloop ontvang je een erkend PADI-duikbrevet. Duiken leer je bij Go Dive Woerden!

Onze duikschool

Onze duikschool is gevestigd in Harmelen. Hier verzorgen wij allerlei duiklessen en cursussen in ons verwarmde zwembad (ook wel duikvijver genoemd). Tijdens de cursus word je niet alleen begeleid door onze instructeurs, maar ook door onze 50 vissen (met name KOI-karpers). Afhankelijk van het aantal aanmeldingen volg je de lessen in groepsverband of individueel. Onze duikschool is uitgerust met alles wat je maar nodig hebt, namelijk:

  • Een leslokaal
  • Een materialenhok vol duikpakken, trimvesten, ademautomaten en alles wat er nodig is om te kunnen duiken
  • Kleedkamers
  • Een eigen compressor met 40 duikflessen in verschillende groottes
  • Een duikvijver van 6 bij 9 meter en 2 meter diep, geheel gevuld met kraanwater
  • Na de lessen kun je een drankje nuttigen en/of snack eten aan onze speciale zeilbootbar

Beleef een spetterende ervaring

Onze duikcursussen

Go Dive Duikcursussen Woeden

Proefduik

Ervaren hoe het is om onderwater te kunnen ademen of hoe het is om te zwemmen tussen de vissen? Maak dan een proefduik! Tijdens de proefduik leer je alles wat je nodig hebt om voor het eerst de (w)onderwaterwereld te verkennen.

Open water duiken (padi)

Een PADI-Open Water Duiker worden is de beste manier om met je duikavontuur te beginnen. Het Open Water Duiker brevet is het eerste duikbrevet, waarmee je over de hele wereld, samen met een buddy, mag duiken tot een diepte van 18 meter. 

Advanced open water duiken

Heb je jouw Open Water Duiker cursus afgerond en wil je nog beter leren duiken? Of ben je benieuwd hoe je jouw Advanced brevet kunt halen? Haal dan je Advanced Open Water brevet bij Go Dive Woerden.

Specialties

Heb je jouw brevet behaald en wil je een Specialty cursus volgen? Of ben je benieuwd naar wat de specialties voor jouw Advanced brevet inhouden? Wij bieden verschillende PADI specialties aan waarmee je jouw duikvaardigheden kunt verbeteren.

Opfriscursus

Ga je op vakantie of heb je al een tijd niet meer gedoken? Dan is een opfriscursus een goede manier om jouw duikvaardigheden op te halen.

Rescue duiker

Voel je je als een vis in het water en wil je iets voor anderen kunnen betekenen? Volg dan de Rescue Diver cursus. Deze cursus leert je vooruit te denken zodat je mogelijke noodsituaties kunt voorkomen en indien nodig veilig kunt oplossen.

DAN cursus

Stel je voor: een duiker komt in de problemen en heeft dringend medische hulp nodig. Weet jij wat je moet doen? Met de DAN-cursus weet je precies hoe je onderwater iemand in nood kunt helpen.

Divemaster

Wil jij duikevenementen organiseren en begeleiden? Vind je het leuk om te assisteren bij duikcursussen? Of wil je zelf proefduiken geven? Dan is het behalen van je Divemaster brevet de eerste stap in je professionele duik carrière.

Go Dive Woerden vissen
Meer informatie of direct een afspraak maken voor één van onze cursussen?