Skip to main content
06-547 44 340 | info@godivewoerden.nl     
Meer informatie?

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Duikcursus volgen bij Go Dive Woerden

Go Dive Woerden zorgt ervoor dat jij je comfortabel voelt met de vaardigheden en apparatuur die bij het duiken komen kijken. Volg bij ons een duikcursus in Woerden en leer alle fijne kneepjes van deze sport. Wij zorgen dat je de technieken spoedig en goed onder de knie krijgt, zodat je de schitterende (w)onderwaterwereld al snel kunt ontdekken!

Over onze duiklessen

Go Dive woerden verzorgt diverse PADI-duikcursussen en NAUI-instructeurscursussen. Zo kun je je bij ons laten opleiden van Open Water Diver tot aan duikinstructeur. Daarnaast hebben we verschillende specialties op het menu staan om jezelf in een specifieke richting van de duiksport verder te ontwikkelen. Deze cursussen maken we altijd geheel op maat en passen we aan op jouw wensen. Neem contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden! Ben je al even uit de running en wil je jouw duikskills opfrissen? Dat kan door middel van onze opfriscursus. Voor wie nog nooit gedoken heeft, bieden wij bovendien een proefduik om kennis te maken met de duiksport.

Bij elke duikopleiding – behalve de proefduik – kun je uiteraard een duikbrevet halen. Zo ontvang je van ons na afloop een erkend PADI-duikbrevet. De duiklessen vinden individueel of in groepsverband plaats in onze verwarmde duikvijver – het is maar net hoeveel aanmeldingen er zijn. Wel is het zo dat je in het water zelf altijd privéles krijgt, zodat je alle technieken goed meekrijgt. Wanneer je de zwembadsessies hebt gehad, trekken we erop uit naar het buitenwater. De duikcursus volg je overigens geheel op eigen tempo. Het maakt niet uit hoelang je erover doet, de prijs blijft hetzelfde!

DAN-cursussen

Verder ben je bij ons in Harmelen aan het juiste adres voor een DAN-cursus. Met deze cursus ben je straks in staat om in te spelen op onderwaterduikverwondingen en weet je hoe je de duikveiligheid kunt waarborgen. Binnen deze opleiding komen de onderdelen EHBO, reanimatie, zuurstoftoediening bij duikers, advanced zuurstoftoediening bij duikers, EAD, Hazardous Marine Life Injury en Onside Neurological Injuries aan bod. Deze onderdelen kun je apart volgen of in een combinatiecursus afnemen. Na afloop ontvang je van ons een certificaat. Let wel: het brevet is maar 2 jaar geldig, hierna dien je een opfriscursus te doen die je eveneens via ons kunt volgen.

Wil je je opgeven voor een duikcursus bij Go Dive uit gemeente Woerden? Bel naar 06-54744340 en maak een afspraak! Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@godivewoerden.nl. Wij helpen je graag verder.

ADRES

Groenendaal 2
3481 CT, Harmelen

OPENINGSTIJDEN

Ma t/m do: gesloten
Vr t/m zo: 09:00 u– 23:00u

CONTACT

06-54744340
info@godivewoerden.nl