Skip to main content
06-547 44 340 | info@godivewoerden.nl     
Meer informatie?

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Bootduiken op de Vinkeveense Plassen

Bij Go Dive Woerden kun je vrijwel elk weekend en op enkele feestdagen bootduiken in Vinkeveen. Met dit uitje kun jij heerlijk duiken op de Vinkeveense Plassen en ontdek je de prachtige (w)onderwaterwereld die dit gebied jou te bieden heeft. Zo kom je op plaatsen waar je anders nooit zou komen!

Ochtend- en middagduiken

De bootduiken maken we in het heldere water van de Vinkeveense Plassen. Met onze stabiele, grote open boot brengen we de duikers naar diverse plekken binnen dit natuur- en watersportgebied. We verzamelen op een afgesproken tijdstip bij jachthaven ‘De Wilgenhoek’ in Vinkeveen (afslag A2) en vertrekken vanaf hier (max 20 min. parkeren mogelijk, gratis parkeren aan de overkant van de weg). Op de jachthaven zijn een toilet, douche en kleedkamer aanwezig.

De duiken verdelen we over ochtenden en middagen. Het ochtendduiken is van 09:00 tot 12:00 uur en de middagduiken van 13:00 tot 16:00 uur.
In het gebied hebben we toegang tot 12 verschillende zandeilanden, waardoor er genoeg keuze is om elke keer weer een andere stek te ontdekken. In totaal is er plaats voor 20 duikers met volledige uitrusting.

Extra informatie

Voor groepen vanaf 10 personen is het mogelijk om tussen het duiken door of na de activiteit een minibarbecue op een eiland(€ 15,– per persoon) of een uitgebreide barbecue op de duikschool (€ 25,– per persoon) te reserveren. Vraag naar de mogelijkheden tijdens het maken van de reservering.
Op de eilanden zijn geen horecagelegenheden aanwezig, waardoor je zelf een lunch mee dient te nemen.

Per bootduik betaal je € 12,50, voor de 2e duik betaal je €10,--. Heb je geen eigen duikuitrusting? In overleg kun je bij ons al het nodige duikmateriaal huren. Neem tijdig contact met ons op om ervoor te zorgen dat je de juiste materialen geleverd krijgt.

Daarnaast is het ook mogelijk om een rondvaart te krijgen op de Vinkeveense plassen, dit kan eventueel met een lunch of BBQ.

Lijkt jou in de Vinkeveense Plassen duiken wel wat? Reserveer jouw plekje op de boot van Go Dive Woerden door te bellen naar 06-54744340. Telefonisch kun je tevens informeren naar de overige mogelijkheden. Om vragen te stellen over het bootduiken kan je ook een e-mail sturen naar info@godivewoerden.nl. We komen spoedig bij je terug!

ADRES

Groenendaal 2
3481 CT, Harmelen

OPENINGSTIJDEN

Ma t/m do: gesloten
Vr t/m zo: 09:00 u– 23:00u

CONTACT

06-54744340
info@godivewoerden.nl