Skip to main content
06-547 44 340 | info@godivewoerden.nl     
Meer informatie?

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Duikfles vullen bij Go Dive Woerden

Wil jij jouw duikfles vullen in Woerden en omgeving? En wil je dit bij een goedgekeurd vulstation doen? Dan ben je aan het juiste adres bij Go Dive Woerden! Wij zorgen voor een vakkundige vulling, zodat jij straks weer verantwoord onder water gaat. De veiligheid van duikers staat bij ons te allen tijde centraal.

Goedgekeurd vulstation

Bij ons kun je niet alleen terecht om te leren duiken of voor een bootduik. Onze duikschool is namelijk tevens in het bezit van een eigen ademluchtcompressor, waardoor we iedereen met een goedgekeurde ademluchtfles van duiklucht kunnen voorzien. Deze compressor voldoet uiteraard aan alle gestelde eisen en normeringen en vult tot aan 200 bar. Regelmatig wordt de luchtcompressor door instanties van bovenaf gecontroleerd. Daarnaast laten we de apparatuur zelf evengoed regelmatig testen. Hierdoor weet je zeker dat je bij ons helemaal goed zit. Een volle duikfles is overigens essentieel om op een verantwoorde en veilige wijze te duiken.

Lage prijzen

Bij ons in Harmelen ben je voor een klein bedrag al klaar om straks met een totaal gevulde duikfles onder water te gaan. Zo betaal je bij ons voor een 10 literfles slechts
€ 3,50. Een 12 literfles bedraagt € 4,00 en een 15 literfles € 4,50. Graag vragen we je van tevoren even te bellen indien je bij ons vulstation met duikfles wilt langskomen. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat er iemand voor je klaarstaat om je spoedig verder te helpen. Het leveren van een snelle service is waarnaar wij streven.

Wil je jouw fles van ademlucht laten voorzien? Maak een afspraak bij Go Dive Woerden uit Harmelen door te bellen naar 06-54744340. Voor meer informatie kan je een e-mail sturen naar info@godivewoerden.nl. Wij zijn hét adres, ook wanneer het om het vullen van een duikfles gaat!

ADRES

Groenendaal 2
3481 CT, Harmelen

OPENINGSTIJDEN

Ma t/m do: gesloten
Vr t/m zo: 09:00 u– 23:00u

CONTACT

06-54744340
info@godivewoerden.nl