Skip to main content
06-547 44 340 | info@godivewoerden.nl     
Meer informatie?

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Ontdek onze andere duikcursussen

Go Dive Woerden verzorgt naast de proefduik, het open water duiken, de opfriscursus en het bootduiken ook nog andere duikcursussen. Hieronder volgt meer informatie over de cursussen en mogelijkheden.

Advanced open water

Het is mogelijk om jouw Advanced open water brevet te behalen bij Go Dive Woerden. Wij zullen je begeleiden zodat u ook in diepere open wateren kunt duiken. Door de cursus te volgen kun je jouw officiële PADI-duikbrevet halen, zodat je wereldwijd erkend kunt duiken tot 30 meter diepte.

Specialties open water

Go Dive Woerden biedt een aantal PADI Specialties cursussen aan. Door deze cursussen te volgen kunnen jouw duikvaardigheden worden verbeterd. Kom met ons in contact voor ons aanbod.

Rescue Diving

Leer bij Go Dive Woerden problemen in het water te voorkomen en te verhelpen. Door de PADI Rescue Diving cursus te volgen leer je hoe je moet reageren tijdens het duiken. Zo leer je te zorgen voor jezelf en anderen tijdens een duik in het diepe.

DAN Cursus

Door middel van een DAN cursus leer je hoe u moet handelen tijdens een duikongeval. Zo kan je tijdens het duiken mededuikers behandelen en helpen met eventuele verwondingen.

Dive Master

Een Dive Master word je niet zomaar. Daar zijn een aantal cursussen voor nodig, Go Dive Woerden bied je de mogelijkheid om een Dive Master te worden, dit betekent dat je na de cursus een groepje duikers kunt gaan begeleiden. Een Dive Master PADI-brevet kan de eerste stap zijn om een professionele duiker te worden.

Voor meer informatie over onze cursussen of om een afspraak te maken kan je bellen naar 06-54744340, of  kan je een e-mail sturen naar info@godivewoerden.nl, wij helpen jou dan ook graag verder met uw vragen!

ADRES

Groenendaal 2
3481 CT, Harmelen

OPENINGSTIJDEN

Ma t/m do: gesloten
Vr t/m zo: 09:00 u– 23:00u

CONTACT

06-54744340
info@godivewoerden.nl