Skip to main content
06-547 44 340 | info@godivewoerden.nl     
Meer informatie?

Meer informatie?

Neem contact met ons op!

Opfriscursus

 

Krijg het gevoel terug van volledig vertrouwen na een langere periode zonder duiken door verversen van de geleerde vaardigheden uit uw Open Water Duiker-cursus.

 

Kennis. Onze duikprofessional zal de kennis die je in de Open Water Duiker cursus geleerd hebt, maar ook nieuw materiaal met je doornemen. Dit betreft duikplanning, tabellen en de duikuitvoering, om je zo veilig te houden tijdens toekomstige duikactiviteiten.

Vaardigheden. Tijdens de opfriscursus krijg je de gelegenheid om de scuba-vaardigheden die je geleerd in je Open Water Duiker cursus, en eventuele veranderde technieken te oefenen. Je krijgt de gelegenheid om je geheugen en motorische coördinatie te vernieuwen, als ook zelf-hulp-vaardigheden te oefenen – alles onder begeleiding van een duikprofessional.

Materiaal. De opfriscursus is een geweldige kans om o.a. de ins en outs van nieuwe apparatuur te leren onder begeleiding van een duikprofessional. Zo ben je weer goed voorbereid en zult u meer ontspannen duiken.

De opfriscursus is vanaf €50,-. Voor meer informatie, of om je aan te melden kan je een e-mail sturen naar info@godivewoerden.nl of bellen naar 0654744340.

ADRES

Groenendaal 2
3481 CT, Harmelen

OPENINGSTIJDEN

Ma t/m do: gesloten
Vr t/m zo: 09:00 u– 23:00u

CONTACT

06-54744340
info@godivewoerden.nl